Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

biverkan

45 milligram stesolid
och det blir alldeles för tungt
mina lungor klarar inte av att andas in mer luft
somnar i fosterställning, fortfarande blöt i håret

jag dödar för kärlek
men du gör ingenting
begår självmord varje eftermiddag
medan du beklagar dig över helgens tv-tablå

vad spelar det för roll egentligen
mediciner mot biverkningar som ska motverka mig själv
mitt liv, ett jävla skämt, det är ändå redan avverkat
och mitt hjärta slår och slåss och slås itu

jag hatar den jag är
för du förstår inte vem jag är
fyller på förrådet med tabletter
famlar i mörkret efter kroppar som inte finns




Fri vers av hets
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-19 18:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om dina starka dikter. Kan relatera till flera av dem.
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets