Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlevererad alkohol..

Systembolaget ska kanske börja
med hemleverans..
ska bli spännande och se
hur mycket "mer i kostnader" det kommer
att bli för samhället..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-20 22:12



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Varför skall de som vill ha hemkörd sprit och sköter sig, straffas för att några inte kan hantera spriten.

Du kan redan idag skicka efter vin från utlandet.

Själv kommer jag inte skicka efter från systemet, handlar sällan där då jag är utomlands då och då, samt dricker väldigt lite.
2011-09-21

  Nordlys
En nödvändig reflektion på utbrett samhällsproblem.

Jag vill också skriva mer sådant!
2011-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Folk tror att de kan dränka sina mindervärdeskomplex med alkohol och drickandet blir i själva verket ett substitut för det man egentligen på djupet saknar: gemenskap med Gud.
2011-09-21

  limerick
Säkert en befogad oro. Bifogar min gamla limerick i ämnet.

Blivande drinkskakare

En svårt darrhänt kirurg i Mombasa
blev alltmer patienternas fasa
i sick-sack går ärren
så numera han när en
dröm att öppna bar i Kinshasa.
2011-09-20

    ej medlem längre
Väl befogad undran.
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP