Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18-09-2011 Söndag.


Jag röker inte mer

Saknaden efter galenskap
får mig att vilja röka igen.

Döden blev lurad
på sin triumf
och kräver upprättelse.

I praktiken vill jag
aldrig mer
sätta min fot
i nikotinets bojor.

Jag kan drömma
om ofarliga cigg
som gör mig tillfreds
med tillvaron.

Men mina tankar
tar glädjeskutt
över att vara fri

från begäret
att köpa sin död

om och om igen.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-19 14:25



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Gillar..metaforiskt och vackert som, en instängd inre frihet
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP