Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
O, det är en fröjd att få älska dig


Drömmar om verkligheten

Världen viskar god natt
Vyssar mig sakta
Önskar mig en lycklig resa
Ut i drömmars
Land

Och där står du
Som du alltid gör
I skinande rustning och brynja
Redo att rädda mig
Min prins

Och vi rider genom natten
Så som vi alltid gör
På mattor och på moln
Över himlavalvet färdas vi
Tills solen går upp

Då vaknar jag stilla
Kisar i badande solsken
Där ligger du bredvid
Så som du alltid gör
Min prins

Och jag blir så full av lycka
För din skönhet
Bländar mig
Du finns
På riktigt

Och kärlek är
När jag längtar att vakna
För inte den skönaste dröm
Kan överglänsa
En kall grå vardag
Med dig




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-19 22:33



Bookmark and Share


  Msann
Älskar sista stycket! Jättefint!
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia