Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18-09-2011 Söndag.


Utmätt är tiden

Vårt frenetiska
vansinne
läker ut med tiden,

och vi måste
göra upp med alla
misstag vi aldrig blev
förlåtna för.

Och komma till sans.

Vi får inte längre
fortsätta
i våra fäders spår,

utan vi måste
stanna till
inför faktumet

att det vi byggt upp
håller på att raseras.

Som Babels torn.

I förbistringen
känner vi inte längre
till vårt eget språk,

utan stöter ut ordlösa suckar

i tomma intet.

Där ingen längre lyssnar.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-20 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP