Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Febern

 

Svept och driven

mot dagarnas outtalade-

 

Raviner drömde sig där

 

 

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-21 22:09



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Åh Carola, så mycket de här korta tre raderna rymmer! Mäktiga bilder!
2011-10-11

  Nina Ahlzén
more is less, eller vad man säger, skickligt.
2011-09-22

  Catharina Edin VIP
Tjusigt som bara den!
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren