Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sukt

främling
du är kall och ansiktslös
och hungriga händer
göms ner i dina fickor


tiodollarsflicka
går upp i brygga
sätter dig på kant
mellan resår
och feta lår

begrav din frustration
bland det svarta och vita
okomplicerad vanmakt
trycker in pushar upp
i en silverröd C-kupa

hon är formad
med schyst cam bild
och blottad insida
där köttet är rödare
än hjärtat


mellan nikotin o vin
bedrar tankarna om och om igen
till aggressiva runkningar
och olika storlekar som jagar

livets bejublande skådespel
och jag blev din marionett
i en lek
utan regler


älskade främling




Fri vers av Laijza
Läst 330 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-21 22:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dikt som jag fick läsa flera gånger....men sen lyfte den - och vilket lyft!
2012-01-08

  Alexander Gustafsson
jävlar vad bra, jag kämpade lite med den i början. Hade svårt att se hur den skulle framgå. Men växte reljält på slutet... gillar framför allt.

hon är formad
med schyst cam bild
och blottad insida
där köttet är rödare
än hjärtat

på något vis får jag det till en konfrontation emot döden. Jag vet inte, men den bilden bryter med det innan och gör att det hela blir allt mer levande i slutet. I alla fall för mig.
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang