Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du tror fortfarande du drömmer

 

i minnet av en öde parkering vid stranden

i mörker

det är höst

och ingen har länge anledning att befinna sig här

utom vi som tar farväl, i din mammas bil, där jag har dig i min mun

din nacke böjd bakåt, krampar,

och din andedräkt pärlar ner längs insidan av rutorna som vacker mosaik.

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 273 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-09-22 16:17



Bookmark and Share


    Anneli A
Vackert!
2011-09-23

  Lavinia Röd
Snyggt och ödesmättat...
2011-09-23

  Kjell A. H Lundin
Vet inte om jag är ute och cyklar, men kan det finnas erotik i detta avsked månntro!
Ibland känns det så svårt att försöka tolka författaren rätt såsom den har som målsättning med texten.

Hälsning
Kjell
2011-09-23

  Gunnar Ideström
Det är så fint fångat...
...så man får känslan av att försöka inte störa er...
:-)
2011-09-23

  Gunnar Odhner
En bild som stannar kvar, rytmiskt skickligt är det också.
2011-09-22

  Svartsilver
riktigt drömmande vackert.
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3