Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snorkeltelegram

beep bip beep beep

Varför har alla röda människor blåa skor?
Varför är polotröja bara styggt, snyggt till kavaj?
jag vill ha mina hängslen till shorts och badtofflor
du får säga vad du vill ..
men jag lyssnar inte på det örat

beep bip beep beep

Varför äter alla smala människor grön mat?
Varför är god mat, fet mat - fel mat.
aj aj aj, jag vill ha fisk till frukost
du får säga vad du vill ..
men jag lyssnar inte på det örat

beep bip beep beep

Varför är alla elaka män, män?
Varför är alla snygga tjejer (vill göra grejjer) dumma?
jag vill vara en elak kvinna med harpun och solglasögon
jag får säga vad jag vill

blubb blu blubb blubb

så håll käften




Fri vers av S.C.
Läst 776 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-09 18:03



Bookmark and Share


    Emma_med_t
kanske som ROM också..men mest "som" ;-)..
2006-07-20

    Emma_med_t
Hahaha superhärlig!! Känns rom riktigt bra Reggie!!
2006-07-20

    KonstapelKarlsson
Riktigt bra! Det du har skrivit är helt rätt. Gillar verkligen texten:)
2006-06-02

  Andreas Safer
fast första raden om skor håller faktiskt inte samma kvalite som resten, kura vidare tycker jag, du e bra nog att få lite bakläxor
2006-01-16

  Andreas Safer
Lyssna till den som söker sanningen me fly den som funnit den. eller skit id et för de här e jävligt bra!
2006-01-16

  Jonjovan
woah!
fesh!
yeah!
tempo!
själ!
sanning!
lyricalshit!
beep! beep! beep!
2006-01-09

    Bilo
JAG ÄLSKAR DEN!!;-).....
Jag vet, klyschig kommentar men SANN!
Gillar speciellt dina "jag lyssnar inte på
det örat" och "jag vill vara en elak kvinna
med harpun och solglasögon".
Jag fullkomligt älskar sättet du gör narr
om ämnena/typerna i texten.
Omvänt gillar jag hur du belyser stereotyper
och kritiserar att de får existera, (både typerna
som följer "stereotyp-modellerna" du har nämnt
och stereotyperna i sig)!
Så bra! Så äkta!!
/bilo=)
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

S.C.
S.C.

Mina favoriter
whuckuhoodoo