Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara jag

Det är bara jag som vattnar mina skitblommor
De är inte ens några till utseendet överdrivet vackra skapelser att titta på
men det är bara jag som vattnar dom

Om jag inte skulle vattna mina blommor skulle de dö
Och om bara någon annan skulle kunna göra det

Då skulle jag inte längre behöva bry mig om vad som skulle kunna hända med dom ...
Mina skitblommor får inte dö, för det är allt jag har

Jag älskar mina skitblommor.

Det är bara jag som ringer mina vänner
Det är inte några överdriver speciella vänner för annat än mig
men det är bara jag som ringer dom

om jag inte skulle ringa mina vänner
Vem skulle det då?

Då skulle jag allt slippa ha alla långa onödiga samtal för att upprätthålla det som inte egentligen finns ...
Mina vänner får inte dö, för det är allt jag har

Jag älskar mina skitvänner.

Det är bara jag som bryr mig om min Gaia
Det är inte till utseendet någon speciellt säregen skapelse
men jag bor där, på henne

Och om jag inte skulle bry mig om min Gaia skulle säkert inget hända
men vem skulle bry sig då?

inte jag
inte du

Jag ramlade idag och gjorde mig illa.
Om jag dör
Vem fan ska vattna mina vissnande skitblommor?




Fri vers av S.C.
Läst 517 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-06 01:15



Bookmark and Share


    lillebror
fint om fatisk kommunikation på det lite större planet, och om moder jord på det lite mindre. jag ska köpa en vattenkanna efter nästa löning.
2007-06-14

    Charlotte S
Ganska så oväsentlig text men oväsentligt kan ibland bli väsentligt och ha en mening. Jag tycker detta var kul!
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

S.C.
S.C.

Mina favoriter
whuckuhoodoo