Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Givmild och älsklingsvärd

Jag har för långt hår
det glider ner i mina ögon
jag har ett litet litet sår
det svider och smakar blod på min tunga

aj
för när ingen frågar tycks dom vilja kunna
aj
bara veta inte våga läsa streta med problemen
aj
bara säga vad som e men ingen kan då bara veta det man
aj, aj, aj!

Jag har för långt hår men jag vill inte klippa mig
jag har ett litet sår men jag vill inte plåstra nej
säg mig: Är det någon som vill ta del av mina problem?
För jag delar gärna. Givmild och älsklingsvärd.





Fri vers av S.C.
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.C.
S.C.

Mina favoriter
whuckuhoodoo