Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå

Jag tänker mest hela tiden på dig
Du tänker mest hela tiden på annat än mig




Fri vers av S.C.
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-12-14 17:09



Bookmark and Share


  tonsoku
ja surt kan det va min vän... tricket är att lirka sig in i folks undermedvetna =P
kort och koncist, me likes!
2006-12-18

    Camillaa
AJDÅ.!
BRA
/ C
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

S.C.
S.C.

Mina favoriter
whuckuhoodoo