Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAgISka levnadsregler I

Hokus pokus - fukin ey!
lev i nuet så inte framtiden kan fånga dig
håll i hatten, ta det lungt fram
men spring om nån hyser agg och ropar ditt namn

det är lätt att inte göra något och svårt att göra nått bra
se misslyckan är en väg fram, ond i nuet, men den hjälper dig snart
tänk inte på vad du vill ha, tänk att du har det
och om du hade det, det och det vad skulle du göra me re´?

Min nakenhet är vacker för mig, det är jag och inte dom gör mig
passa in - helt klart ok? men passa på att va nån agera mot det som stör dig
ha dock i aktning att vinter barn och skrik, ja allt går över å inget är sig likt
bli mer än turistens klagan, graspa nuet och slå det hårt i magen





Fri vers av S.C.
Läst 504 gånger
Publicerad 2007-03-08 17:20



Bookmark and Share


  S.C.
man känner sig gammal och grå.
2007-03-08

  tonsoku
you speak truth my friend, och som en poet också! länge leve nuet!
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

S.C.
S.C.

Mina favoriter
whuckuhoodoo