Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dududu dualistiiik, bara gräva gräva gräva gräva


Dagsljus

Han skrålar gamla visor som jag aldrig hört förut ...
allt jag ville var att plocka isär och sätta ihop som jag ville ha det
jag står för den jag är och jag är den jag står för ..
men med ett sprucket samvete som springer åt olika håll,
en mot ljuset, en mot mörkret

Se upp för dörrarna, dörrarna stängs, iiii dunk, dunk ...
Alltid bilbälte, alltid låsa, alltid sova och gå upp på morgonen
men jag tar mest tuben och ibland glömmer man och ibland vill jag inte sova för att sen inte vilja göra något annat än just det ..
men aldrig får jag gråta eller skratta,
en mot ljuset, en mot mörkret

Trampar ut bland alla dom, dom alla - bättre än dom
låter det glömda vara glömt men jag vet bättre
alla under solen, men de har glömt det jag aldrig glömmer ..
för jag letar fortfarande,
en mot ljuset, en mot mörkret




Fri vers av S.C.
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-11-03 00:31



Bookmark and Share


    ettolrahC
Ångest med riv. Skitbra. Texten vinner mer på att ordnas till lite utseendemässigt, men annars klockrent.
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

S.C.
S.C.

Mina favoriter
whuckuhoodoo