Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna kalla luft

kall luft på öm, fuktig hud
lägger sig som ett tunnt täcke över blottade delar
du är bräcklig och ensam

lömsk, likgiltig
men helt fördomsfri -
kommer den

omgiven; allt du kan ge är din tid
långsamt utdragen tid
i en feberdröm möter du den kanske,

svårt att se även fast han är i dig
kanske skulle du inte märka honom,
om det inte vore för denna kalla luft




Fri vers av S.C.
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.C.
S.C.

Mina favoriter
whuckuhoodoo