Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnarley Gnarley

Ifall, ivarjefall jag älskar dina infall med hela mitt blödande hjärta
nej nej så kan vi ju inte börja ...

då allt som vi är, alla små tinge.
allt i ett
är.

bara det, och där börjar vi;
när smält röd sol och droppande asfalt ligger för våra fötter:
hela världen är en öppen fri avgrund
martha, martha
I love you can´t you see.




Fri vers av S.C.
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-15 22:58



Bookmark and Share


    Seud P Myno
\"smält röd sol och droppande asfalt\"

förvånad lyktstolpe...

det här var bra!
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

S.C.
S.C.

Mina favoriter
whuckuhoodoo