Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
less på sms....


whuckuhoodoo

- det ekar i mitt huvud -

det piper här
det piper där

otaliga signaler
melodier
preludier
fejkade tuppar
sjungande muppar
trudelutter
från baletter
av kvartetter
klassiskt och rock
röster lik Häkkinen och Spock

I hem och kyrka och rabatt
alltid måste det gå
att få dej fatt

ring ring
och
pip pip

whuckuhoodoo !

- det ekar i mitt huvud -





Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 796 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-28 18:06



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Den här tanken känner
jag igen humoristiskt
skriven med lite ilsket bett
och
jävlaranamma
2005-06-30

  S.C.
fan alltså - mobilblotteri och MTV reklamer tar kål på vem som helst.
För talan vidare! Med det skrivna ordet fylls en själ.

så vackert, så vackert.
2005-06-28

  Nathalia
Nämen, OJ! vad bra den här är! Jag skulle vilja skriva nåt mer intelligent, men kan inte komma på nåt... Den här dikten tar andan ur en!
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon