Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2005


Metamorf



Längtan driver mig till vansinne

längtans driur meg till uanssin

lgentars dirv misg tsa amssa

glvran tinr meosh dou msen

kuluang inr neot fnoa jang

trvrom gsi imta vat heuram

ukras kash aleg boln shtaag

penvales sendom finra iols velfa

stragit lmonatl antat sesis miovrag

eugosh pemmi olvro jane inlif

eutfa nma lvä shogga gaul

utan mig är hon halv.




Fri vers av Arowana
Läst 1063 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-18 08:37



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Google transle för gutturala språk? :)

uck strurr ick inn knna kmma!!! skitbra diktjävel ;)
2013-01-10

  Emilia Berg
Annorlunda det kan minst säga.
2006-09-17

  Virgo Cinnamon
Väldigt upphetsande,my dear friend...
Blir galen av att jag inte fattar denna...Letar mönster...läser högt om o om igen....det är väl det som är så upphetsande.Blir favorit!
2005-09-18

  himlens hemlighet VIP
nä men oj! ovanlig historia... fullständigt har ihjäl min stackars hjärna som vill hitta samband och mönster i allt...mfksl hsieur kldkfhls uieowier...kortslutning...men gillar skarpt!
2005-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana