Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2015


Varsebliven blindhet



Jag andas ut min längtansluft.


Den fyller mig som oväder

över himlande ögon

över varsebliven blindhet

innanför ögonlocken.


Kärlekens igenkännande andedräkt

klär kroppens insidor

och pustas ut, ges bort

med stark motvilja

då suset i mitt sinne

är du.




Fri vers av Arowana
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-13 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana