Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och Hon

Jag får vara Hon
den du valt
hon ler

Klädd i vitt
dansandes
för dig
den väntade

Du är Han
klädd i rött

Fångade är Vi
av lyckan
att vara




Fri vers av eee
Läst 1270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-04-01 18:11



Bookmark and Share


  Arowana
Att få vara han och hon, sett utifrån fast det är det närmaste och mest personliga titt inifrån. Mycket bra. Mycket.
2006-06-24

  Rublev
Mmmm... doftar glädje!

”Fångade är Vi
av lyckan
att vara”
2006-04-04

  rebecca d
härligt! vara...kär....*L*
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

eee
eee