Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats insikt

 

 

Vad skall jag göra
när jag nu insett
att utan dig vill jag inte leva
du och jag har blivit ett vi

Dina händer får röra vid mig
och dina ögon låter jag se
allt det som är jag

Det pirrar inte i magen
och jag rodnar inte
men mina ögon glittrar
och mitt ansikte ler
när jag ser på dig

Hon och du
du och någon
tanken får snaran kring mitt hjärta
att snabbt dras åt av makter jag ej rår på

Förlåt min själviskhet
allt vill jag ha
vad har jag att ge

Med nerlagt förnuft
och utan resonemang
ännu vågar jag inte uttala det högt
men jag låter mina läppar tyst forma orden

Jag älskar dig

Jag ber dig
låt mig älska dig
älska mig
trots min rädsla




Fri vers av eee
Läst 863 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-27 16:12



Bookmark and Share


  Rublev
Starka berörande ord. En underbar dikt om att våga. Ja, hjärtats insikt är livsviktig att lyssna till... Tack eee!
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

eee
eee