Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam tvåsamhet

 

 

 

 

 

Jag är mamma
han inte pappa
så varför arg

Jag skall tänka
planera
ta ansvar
och lyssna in
Ha tålamod och orka
vara snabb men inte stressad
Full av kärlek och värme

Allt delar vi
och samtidigt ingenting

När min kraft är slut
åker han hem
själv står jag kvar med resten
när också det är gjort
sitter jag här och undrar

Jag är mamma
han inte pappa
så varför arg

Hur skall vi kunna dela allt
och ingenting
samtidigt




Fri vers av eee
Läst 764 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-25 21:56



Bookmark and Share


  Jojo
...kan så vara även om han är pappa....

Tycker om din dikt, tänkvärd.
2006-10-20

  rebecca d
ja, det är inte lätt att få ihop...denna fråga som väcks i alla dess nya annorlunda konstellationer....
2006-06-26

  Arowana
En lugn, men samtidigt förtvivlad ton i denna dikt. Du talar på ett sätt som verkligen berör. Bra!
2006-06-26

  Cinemiracle
Suverän och vacker fundering! Bra att du lämnade fråga öppen...
Tid? Vana? Tack!
2006-06-25
  > Nästa text
< Föregående

eee
eee