Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gran Canaria 31 januari 2006




Äntligen hemma

 

Bland vajande palmer och stjärnors frånvaro
rullar ord för ord in till den strand
där budskap om kärlek kan få vila

Mellan stenar länge smekta av livets vatten
kan jag höra dig viska

Välkommen hem

Ni böljande vågor
bär min sång
nynna i hans öra
toner aldrig tidigare hörda

Med dig
vill jag möta livet




Fri vers av eee
Läst 911 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2006-02-05 20:04



Bookmark and Share


  Rublev
innerligt vacker och längtansfull!
den doftar starkt av kärlek!
2006-02-14

  Cinemiracle
Du har redan fått din stjärna, men det är verkligen en underbar kärleksdikt om längtan och förväntan, med doft av tidigare stora mästare i genren... Tycker särskilt om: "Ni böljande vågor/bär min sång/nynna i hans öra/toner aldrig tidigare hörda..." En strof som ger mig gåshud.
2006-02-06

  Jessica Ewa
Mmmmm..... f r i d f u l l....
Tycker om!
2006-02-06

  prinscess VIP
mycket vacker skriven
tycker om hela dikten
helt underbar är den
kärleksfull
tycker om sista raden
*med dig vill jag möta livet*
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

eee
eee