Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det någon skillnad?

Orkar inte med livet
vad gör det för skillnad
livet orkar inte med mig heller

Vad ska livet med mig till
ser inte, hör inte, lyssnar inte
vill inte

Håller andan
allting stannar
tills dess bara suset i huvudet hörs

Drar efter luft
inte vill jag att suset ska få vinna
vill bara ha tyst och lugnt en liten stund

Försöker orka med livet
kanske gör det ändå skillnad
att livet är mig givet




Fri vers av eee
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-25 12:38



Bookmark and Share


  Cinemiracle
Det gör en väldig skillnad att livet är dig givet! Och att människor älskar dig! En plågsamt uttröttad dikt, som ändå visar på styrka, insikt och framåtrörelse. Vila och vatten finns för den som orkar och vet. Tack!
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

eee
eee