Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Vatten

Jag kunde inte stanna
där vågorna rullade in

I vinden hör jag de ord som viskats
nu i en framtid jag ej fick möta

Ensamma på varsin strand
blickar vi ut mot nya löften

Mina fingrar smeker sakta
stenens mjuka former

 

 




Fri vers av eee
Läst 920 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-28 19:42



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vad fint du skriver!
Måste kolla mera av dig...
så varsamt, ömt skrivet...
2007-02-03

  Nils Sondefors
Så vacker, finstämd, poetisk och vemodsfylld - samtidigt!
Dessutom har du lyckats fånga stämningen med hjälp av så relativt få ord, tycker jag.
Skickligt! (Bokmärkes)

Utmärkt svenska tycker den krävande och vanligtvis smått grinige Åke Språkpolis! (Han sitter här bredvid mig) :-)
2006-03-16

  Rublev
En både sorgsen och hoppfull dikt
som andas uppbrott...
Vacker och innerlig!
Berör!!!
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

eee
eee