Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensträngat

I den värld där jag vandrar ensam
spelar tvåsamheten ensträngat
Tonen blir svag och når inte fram
Drunknar helt i den plågsamt porlande melodin som flersträngad tvåsamhet spelar
Varför så ensam, varför så svårtolkad
när den i sitt sammanhang är nödvändigt självklar
I den värld där jag måste vandra ensam
spelar tvåsamheten ensträngat




Fri vers av eee
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-17 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eee
eee