Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stolthet och fitta




när jag vaknade ensam i min säng
bland smutsiga lakan och döda dagssländor
kände jag ingen tomhet,
bara stolthet.

stolthet över alla de foton av sina lossade ägg
som hon hängt upp i den soliga vinterdagens höga tunna moln.




Fri vers av carl-alexander
Läst 1658 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-05-27 15:43



Bookmark and Share


    Ros
Naket
2009-02-07

  aol
gillas
2008-08-16

  Just Emotions
applåd
2007-09-26

    Nils W
Allt är bra, men jag tycker allra bäst om första stycket.
2006-11-01

  aftermath
rå elegans.
2006-05-27

  Arowana
Denna blir favorit. Nästan en sorts Jane Austen-pastisch i titeln.
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

carl-alexander
carl-alexander

Mina favoriter
ytspänning