Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2015


Du korsfäste mig



Du korsfäste mig,

gav mig korsstygn

rakt över den hud

som tillhörde dig.


Du korsfäste mig

gjorde mig till X

never marks the spot,

där jag inte fanns på kartan.


Du korsfäste mig

och lämnade mig

som Maria Magdalena Perfecta

när jag inte ville ställa upp

på den fläckfria drömmen du hade

om vad du ville jag skulle bli.




Fri vers av Arowana
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-07 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana