Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nocturne




Dantes Demonologiska Tragedi Övervinns av Kärlekens Trånande Fokuserade Svärmeri

~*~

Din smekning är så ljuv
så är ock ditt hår, ditt lår, ditt öppna sår
som jag helar genom att fylla dig

din mun talar rosenbuketter som den jag nyss gav dig
bredvid stearinljus som droppande skriver på lila pamfletter och mörka sorgers band i ditt hår

godis och aska på assietter

men nu ligger vi på divanen här
i ett annat sammanhang
med ett samband
med förnyade starka band
än innan då vi satt på caféstolar där

som stillbilder i naturen
stilla vilar vi i vestibulen
till vårat eget helvete
som vårat eget aptitliga leverne

nu tar oss ifrån

LPWJ 17/02/09 




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 1117 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-17 21:30



Bookmark and Share


  Fredric
eggande och bedårande text! Applåder!
2009-04-20

  SeXara
Ties that bind. Både fänglande och frigörande. Erotiskt och ljuvligt skrivet!
2009-04-05

  L Patrik W Johansson VIP
Sympatetisk magi = fokusera på en sak så blir det så, det var bl.a. så jag lärde mig själv spela trummor en gång, jag fokuserade på mina idoler tills jag var på den nivån.

Relationer med andra människor är förstås svårare även om rockband är det mest fucked up man kan hålla på med, iaf på amatörnivå där det inte finns en producent som ser vilken bra låt man skrivit utan man inser det enbart själv tills den blir spelad.

erotik gäller ju mestadels en annan människa, ja ...eller fler
;)

Be well,
LPWJ
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP