Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dementerar min verklighet



Mina tankar är ingen verklighet
mina tankar är min filtrerade värld
inte din värld
inte min
den värld jag lever nu
fanns inte igår
och orden som tolkade den
är bara sagor
nu




Fri vers av L.byström
Läst 1193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-06-19 18:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärt...
2014-02-07

  Björn Donobauer
..det enda som fattas i denna pärla är lite mer.. man blir så hungrig på din nyktra insikt..
2006-06-22

  Arowana
Wow, vilken text. Ett stillsamt konstaterande som skär genom tid och rum likt en blixt. Jag är impad.
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström