Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens klagan



Känner fruktan Men ej lust.

Vill ju leva Men vem vet i höst?

Skulle åka, dra iväg…

Skulle leva helt ifred.

Skulle älskat men jag teg.




Fri vers av la-poet
Läst 2017 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-07-28 18:43



Bookmark and Share


  yoyyo
bra!
2007-07-26

  Lonley star
Vemodigt, men tror många känner igen sig. Bra!!
2006-11-27

  KremlingeN
akutkät i dig sorgsna pojke!
2005-10-05

    Elmitton
Det var en skön dikt
gillar den sista biten bäst :)

"Skulle älskat men jag teg"
2005-08-02

  Virgo Cinnamon
Verkligen sorglig.Vemodig.Ångerfull.Berör mkt. Blir favorit.
2005-07-31

    la-poet
Jag är mycket hedrad.

tack så enormt
2005-07-28

  Håkan Eklund
fin dikt om sorgsenhet.
gillar verkligen rad 2
avrundningen är också bra.
lägger denna till favoriter
faktiskt.
inspireras av den avskalade känslan
dikten ger. det är min egen största svaghet som diktare.
2005-07-28
  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet