Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack



Här står du

När natten aldrig verkar ta slut
När molnen fan inte vill skingra sej
När jag behöver dej som mest

Du behöver inget säga
Dina ögon säger allt

Jag är trygg hos dej
Jag får va mej själv hos dej
även dessa helvetesdagar




Och löven fortsätter falla
Och regnet sköljer nattgatan




snart stiger nog solen

igen




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 505 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-17 22:04



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Fint
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon