Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj!

 

Sylvasst tungomål

 

Akta dig för mina ord

 

Skärsår i munnen !

 




Bunden vers (Haiku) av Virgo Cinnamon
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-22 21:27



Bookmark and Share


  Arowana
Haha! Där satt den.
2012-10-22

  Ola Rydberg
mycket fyndigt
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon