Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mörknar igen

 

 

Det mörknar igen

molnen hopar sig på himlen

 

Det svartnar omkring

jag glömmer nästan att andas

 

Jag sluter mig igen

i mitt hårda skal

bakom en ogenomtränglig helvetessjal

 

Ser du ?
Förstår du ?


Mitt livs vatten svämmar snart över
av alla sorger jag sparat

och


Jag kan inte fälla mina tårar hos dig




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-07 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon