Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är min sorg




Det här är min sorg
min svaghet
min ömma tå

Jag drömmer om dig än

Jag kan stanna upp
och jag får världen att stanna
Jag tror att jag inte ens andas

I drömmen ler du alltid
Och jag kan känna ditt
släta bröst
din milda doft
höra din röst

En patetisk dröm
En patetisk gift kvinna
En långtborta man från förr

Och den där jävla tån
som ömmar mer
då hösten kommer

Det var då
sorgen flyttade in hos mej
för att stanna

Det här är min sorg
och jag kan inte dela den med nån




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 586 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-23 09:30



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Intressant text som vittnar om något självupplevt så
kan anses vara läsvärt då
är något för den som kan eller vill känna igen sig i raderna
kan vara bra språkmässigt också
fint
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon