Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän som skulle genomgå en stor operation


En resa för en



Nu startar resan
Den jag förberett mig på
så länge

Utanför fortsätter
världen att snurra
Utan mig
just idag

Jag sluter ögonen
Jag har varit rädd , så rädd
Men jag har svalt min nöd
för att orka

Jag sluter ögonen
Lägger mitt liv
i någon annans händer
Och min tro är stark
idag

Min vilja att leva
är stark
idag

Så lämna mig inte

Håll mig kvar

i din tanke
och bön

Så kan jag lugnt sluta mina ögon
och vara trygg
vad som än händer

Jag vet
du stannar hos mig kvar








Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 623 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-18 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon