Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa

och när jag är lika rå som världen
släpper du taget om mina öron och ögon
och låter mig höra och se
världen utanför

och dig




Fri vers av Mimmilainen
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-01-09 18:07



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
vackert formulerat, en dikt som blir mycket i bara några få ord.. stannar kvar
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Mimmilainen