Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans Greta

 

Du har väntat så länge

på min smak.

 

I dunkelt ljus gjutavtryck i mörkgrön mossa

i form av

naken kvinna,

i 3D.

 

Skogen är tyst, andetag studsar mellan stammarna

lägger sig till ro och mossan

dryper av fukt

 

hon ser mot himlen en droppe falla i ultrarapid

som fångad i tiden. Han blundar

fångad i stunden.

 

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-23 15:16



Bookmark and Share


  cilax VIP
oupps! Vad bra
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3