Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett leende för dig

långt in i magen
nästan vid ryggraden
en liten ilning
ett pirr
föder fjärilar
som fladdrar
som kittlar bröstet
som blir varmt av fniss
som smittar mungiporna
som drar sig uppåt
i ett leende
ett leende för dig




Fri vers av frostnypon
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-01-09 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostnypon