Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

irrationell

om du säger ja så säger jag nej
och vill du inte säger jag emot dej

säger du tidigt så säger jag sent
vill du ha det hårt ber jag om lent

en lek där allt är tvärtemot
jag retas för att sedan göra bot

men du vet att vad du än tycker
följer jag dig i dina nycker

till världens ände kan du gå
utan att riskera dela på oss två




Fri vers av frostnypon
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-01-09 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostnypon