Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älgpung i Stockholm



min vän är borta
hon gav mig elexir

hon mumsar danska bassar
men hon ska få se
hon ska sluta le

hon ska få ångra
vad hon gjort

det svider och det smärtar
som taggtråd i min hals

vad gör hon
hon bryr sig inte alls




Fri vers av Christine Sabel
Läst 210 gånger
Publicerad 2011-09-24 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel