Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
betraktelse


AV VATTEN ÄR DU KOMMEN

^^^^^
^^

Av vatten
är du kommen

vatten
skall du
åter bli


jag går vid havet,
de speglande vågorna
måsarnas glädje
runt om i vikarna

alltid tillbaka till havet


Här
blev jag till,
levat

här skall livet
återslutas engång
till nytt liv


Det är bara naturligt,
allt
liv
blev till i vatten

havets stora moder

I havets livmoder
blev vi till

vatten
skall vi åter bli

^^^




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 436 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-25 09:55



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja ...vi består till en stor del av just vatten...60-65%....
när vi föds består vi av 75% vatten :)
2011-10-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fina rader. =)
2011-09-28

  Lars Hedlin
En fin skildring!
2011-09-27

  anits VIP
En mycket fin betraktelse
2011-09-27

  Svante
Det här var ju en ganska cool betraktelse. Vi är ju alla egentligen fiskar som gått upp på land, börjat andas luft och stått upp på två ben. Alla ryggradsdjur utom fiskarna då förståss.
2011-09-25

  poetryGirl
http://youtu.be/eWx4uN49T9E

här kan du se/lyssna dikten

2011-09-25

  Anna*
En häftig betraktelse du gör!
2011-09-25

  Jack E. Gladh VIP
Fint ordspunnet i tilltalande form. Kännns ljust och positivt.
2011-09-25

  poetryGirl
http://youtu.be/9kBNAI4rr1A

vid Blå lagunen, norra Gotland

2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl