Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till pappa


Från ena halvan av vad som blev jag

Du sträcker ut armarna
och jag kopierar fumligt dina rörelser
medan jag lyser med hela ansiktet
när du ser ner in i mig
och spricker upp av ett leende som för alltid
kommer vara bara mitt.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-25 16:16



Bookmark and Share


    papillon
Detta är en av de mest kärleksfulla texter jag någonsin läst
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema