Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klipp alla rep och låt mig falla

Slagen löser upp huden under fingrarna
med rivande naglar som delar mig med en energi
som andas längre in i stötar
och mascaran luktar salt och torkar djupare in
över vattenfasta ränder.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-25 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema