Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre sängar senare

Blundar och trycker huvudet i kudden
medan käkarna spänns upp
och jag dregglar ner tyget i min barndomssäng
med ett skrik som bryts på mitten.

Slår upp ögonen i en annan jag
och känner era långa hår runt mina armar
och krampar mig tag i de vänskapslöften
som alltid lyser igenom displayen
med en värme som brännmärker in
mitt bästa för er.

Vaknar igen i din säng
och tänker att om du rör min hud
så kommer jag att kräkas,
för utan alkohol och smicker
är jag bara en bit ommålad människa
utan plats för mig själv
under det ursvettade påslakanet.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-25 20:03



Bookmark and Share


    papillon
Du har då en jädrans hand med språket - det känns som om denna sajt fått en mer än välbehövlig litterär blodtransfusion när du plötsligen ramlar in igen.
"är jag bara en bit ommålad människa" - jag bryter ta mig fan ihop!!! Applåder, diskreta busvisslingar och hatten mot taket!
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema