Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21:07

Lämnar ett spår av disk och sömnlöshet
genom hela lägenheten,
medan jag tycker i mig tre panikbakade
frukostlunchochmiddags-kanelbullar.
Ser på klockan och tänker på stressen,
ser på klockan och blundar,
ser på klockan och stänger av samvetet
medan jag lyssnar till trafiken utanför de nerdragna persiennerna.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-25 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema