Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbrott!!!

Ni kom in i mitt hem utan mitt vetande,
Väl inne gjorde ni en massa letande!

Ni rev ner alla våra saker och kläder,
inte ens mitt barns rum var säker.

Det ni tog med er är endast saker och inget värdefullt,
Men det ni lämnade kvar är osäkerhet och känslomässig tumullt.

Ni kom in i mitt hem, våldtog min trygghet och lämnade en stor röra,
Ni våldtog mitt hem och ingen förklaring får jag höra!




Bunden vers (Rim) av Maha!
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-26 01:04



Bookmark and Share


    Yarissa
usch, vad hemskt!
bra beskrivet i allafall.
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Maha!
Maha!