Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med kärlek

När DU SER målet
VISAR JAG vägen.




Fri vers av Thurizas
Läst 474 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-26 01:44



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Så jävla bra !
2011-10-01

  Regular
Applåd och bokmärke!
I övrigt stum och begrundar
Klockrent!!
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Thurizas
Thurizas