Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där mögel växer



Klockans visare springer
rusar och rasar

Klockans visare rör sig subtilt
väntar och väntar
Gränsen är tunn och skör
mellan liv och jord
och liv och död

Virilt gråter tösen
blå och röd
Luften är syreslös
och hon, är levnadslös

Stackars djur och stackars tös




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-26 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*