Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstänksamhet som smärtar...

Du litar inte på mig helt och fullt,
och dina misstankar är för mig som
en förbannelse.

Jag vill slita mig loss,rycka loss den otro
och misstänksamhet som du kommer med.

Men när jag tänker efter så kanske du ändå
har rätt i din oro, så jag vänder mig återigen
till det som varit, där tryggheten finns.

Jag ska aldrig mer leka med elden,

förlåt mig!




Fri vers av marie-helene
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-27 12:05



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Stark, naken text. Känner igen mig i mycket i dina texter, både i bön om kraft, längtan hem och så den här texten, som man ju kan tolka på olika sätt, förstås. Jag önskar dig att du ska finna den frid och kraft som du söker och längtar efter, även om den alltid är flyktig här på jorden, som du verkar tycka du med. Allt gott!
2011-10-10

  Bibbi VIP
Stark bekännelse.
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene